Meny
”bild_tipstricks”

Tips och tricks – ta del av det digitala nyhetsflödet

I din prenumeration ingår mycket digitalt material. Alla har vi varit nybörjare – vi hjälper dig att komma i gång. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta kundservice. På den här sidan går vi igenom hur du kommer åt nyhetsflödet på Västerbottningen.

✔ Digitalt konto
Med ditt VK Media- konto, det vill säga dina personliga inloggningsuppgifter, kan du bland annat logga in på Västerbottningen och ta del att allt material.

Ny digitalt? Gör så här för att skapa ett konto:
1. Gå in på vasterbottningen.se/aktivera
2. Fyll i ditt person- eller kundnummer samt postnummer. Klicka dig vidare och fyll i resterande uppgifter.
3. Klart!

Ifall du någon gång tidigare loggat in med din mejladress och betalat med Klarna är det bara att fortsätta logga in med din mejl.

Ifall du sedan tidigare har ett VK Media-konto, ett inlogg hos VK eller Folkbladet, använder du sedan hösten 2021 de uppgifterna även hos oss.

Ifall du sedan tidigare, innan VK Media tog över hösten 2021, loggat in med kundnummer och betalat med faktura behöver du skapa ett VK Media-konto.

✔ Logga in och läs
Besök vasterbottningen.se och klicka på Logga in, högst uppe till höger. Eller använd denna direktlänk. Står ditt namn redan där är du redan inloggad.

✔ Mina Nyheter
Med Mina Nyheter kan du följa de ämnen som du tycker är intressanta. När det händer något viktigt i det ämne du följer får du en notis om det i din mobiltelefon, på datorn eller i din inkorg.

Med Mina Nyheter kan du följa:
– Ämnen
– Krönikörer
– Nyheter från orter

Till Mina nyheter

P.S. Mer hjälp att få!

Är du nyfiken på e-tidningen hittar du mer info om den här.
Kontakta oss på kundservice om du behöver hjälp. Ett tips är att många bibliotek i länet också erbjuder hjälp för att hjälpa dig att bli mer digital. Läs mer här.